6 Kasım 2019 Çarşamba

Isıcam Sinerji


Isıcam Sinerji Nedir

Cam ve pencere teknolojisi son yıllarda gelişerek Sinerji ile konforu bir arada kullanıldığı bir sistemi hayata geçirdi.  Pencere sisteminde ki bu yeni uygulama yalnızca yalıtım açısından değil güneşi de kontrol edebilir durumdadır. Aynı zamanda ses yalıtımı ve güvenlik hepsi bir arada kullanılmıştır. Isıcam , Sinerji Cam, tam bir kombinasyon proje olarak karşımıza çıkmaktadır.

Üst düzeyde performans sunan bu yeni sistem,  inanılmaz sonuçları ile karşımızda durmaktadır.  Gerek evlerde gerekse iş yerlerinde,  ofis camlarında olağanüstü sonuçlar vermektedir.  Bu yeni nesil Sinerji pencere üretimi hem ekonomik anlamda hem de konfor anlamında insanların hayatını tamamlayan yaşam sunmaktadır.

Isıcam Sinerji Camların Özellikleri Nelerdir?

Cam sinerji uygulaması kış aylarında sıcağı içeride hapseden özelliği ve ısı kaybını sıfıra indiren bir tasarruf sağlar.  Pencere önlerinin soğuğunu bile önleyen bir uygulamadır.  Aynı zamanda camda buğuyu tamamen yok etmektedir.  Camlarınızı bu Isıcam Sinerji ile değiştirdiğinizde uzun ömürlü bir tasarruf sağlamış olursunuz.  Bilinen çift cam uygulaması yerine 3 cam ile inanılmaz bir enerji tasarrufu sağlanmaktadır.  Konfor ısıcam ayrıca insan yaşamına sunulan bir mükemmelliktir. 

Kışın soğuk önleme özelliği,  yazın ise güneşi belli oranda keserek klimadan tasarruf edilmesini sağlamaktadır.  Isıcam Sinerji uygulaması konforun en üst düzeyde pencerelerden yansımasıdır.
Isıcam Sinerji, şayet sıcak bir bölgede yaşıyorsanız,  o zaman çok daha tasarruf edebilir durumdasınız.  Güneş ışığını belli oranda tutması,  ısınma masrafını düşürerek cam kenarlarında güneş ışınlarını toplayarak,  onların içeri yansımasını sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder