30 Ekim 2019 Çarşamba

Isıcam Sinerji Özellikleri

Isıcam Sinerji Özellikleri Nelerdir

Isıcam Sinerji var olan ısı kontrol özelliği ile çift camlara göre ısı kaybını %50 azaltmaktadır. Bu sayede ısınmak uğruna harcanan enerji azalarak yakıt masraflarından tasarruf edilmektedir. Evet, ısıcam sinerji çift katlı camlara göre daha maliyetlidir fakat ortalama 3 yıl içerisinde yapılan masraf geri kazanılmaktadır. Çünkü inanılmaz derecede enerji tasarrufu sağlar.

Isıcam sinerji tam olarak bilinen ısıcam ünitelerinin 2. ve 3. yüzeyine Low-e ısı kontrol kaplaması yapılması ile oluşur. Özellikle kış mevsimi için tasarlanmış olan ısıcam sinerji ünitelerinde oluşan soğuk havaya karşın güneş ışınlarından maksimum düzeyde faydalanarak içeriyi olduğundan daha sıcak tutar.

Isıcam Sinerji Özellikleri

Isıcam sinerji kaplamasız ısıcama göre ısı kaybını %40 önlemektedir. Bunun asıl etkeni ise pencere kenarında oluşan soğuğun önüne geçerek odanın soğumasını önlemiş olur. Aynı zamanda üstün özelliği sayesinde iç tarafa bakan camların buharlanmasını da önler. Bir nevi ısı yalıtım görevi görür yani binanın içinden dışarı çıkan sıcağı keser ve ısının binaya girişini arttırır.

İçerdiği özellikler sayesinde ses yalıtımını da gerçekleştirmiş olur. Bu sayede içeri girecek ve dışarı çıkacak olan sesin önüne geçer ve çevreye rahatsızlık vermez. Eğer bir binaya cam taktırılacaksa mutlaka ısıcam sinerji tercih edilmelidir. Böylece her ay fazla fazla yakıt parası ödemek yok ve konforun tadını çıkarmak mümkün. Fazladan maliyet ile yıllar boyu tasarruf yapmak ısıcam sinerji ile mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder