11 Aralık 2019 Çarşamba

Isıcam Ne Kadar


ısı cam sistemleri nedir


Şişecam markası tarafından üretilen ve yüksek ısı yalıtımı avantajı bulunan cam çeşidine ısıcam denir. Bu camların üretiminden en az iki yada daha fazla cam birleştirilerek kullanılır.  Isıcam ürünlerinin piyasadaki diğer cam ürünlerine göre farkı cam aralarında kullanılan gazlar sayesinde ısı yalıtımını daha iyi sağlamaktadır.

Neden Isıcam Kulllanmalıyız?

Yaşadığımız alanlarda enerjiyi verimli kullanmak oldukça önemlidir. Isıcam ürünlerini kışın soğuktan korunmak yazın ise daha serin bir alanda yaşamak için rahatlıkla kullanabilirsiniz.  Sıcak Yaz aylarında camınızı kapattığınızda güneş ışınlarının tutma özelliği dolayısı ile camın önünde bunalmadan rahatlıkla oturabilirsiniz.  Yaşadığımız alanlarda ısıcam kullanımı yüzde 50 ısı tasarrufu sağlayacaktır. 

Isıcam Nerelerde Kullanılır?

Son yıllarda ısıcam sistemlerinin kullanımı giderek artmıştır. Özellikle soğuk bölgelerde daha yoğum kullanılmaktadır. Isıyı dengeleme özelliği sayesinde kış mevsiminin çetin geçtiği illerde sıklıkla kullanılır.  Isıcam alırken dikkat etmeniz gereken en önemli konu çift cam adı altında satılan her ürün ısıcam değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder